Ingrediënten:
• 8 wraps
• 400 gram kippendijfilet
• 2 rode uien
• 2 aubergines
• 3 rode puntpaprika’s
• 2 eetl. Olie (zonnebloem of maisolie)
• Peper en zout naar smaak
Bereiden:
Pel de ui en snijd in halve dunne ringen. Snijd de kip in kleine blokjes. Gebruik hiervoor een aparte snijplank en mes. Kruid de kipblokjes met peper en zout. Snijd de aubergine en paprika in kleine blokjes. Verhit de olie op middenhoog vuur en bak de ui (houd een klein beetje ui achter) en gesnipperde knoflook 1-2 minuten. Zorg dat deze niet aanbrandt. Voeg de kip toe totdat deze lichtbruin kleurt. Voeg de blokjes groenten toe en roerbak nog even 3-4 minuten mee totdat deze gaar zijn. Vul de wraps met het kipmengsel en wat van de rauwe ui. Sla de wrap dubbel of rol hem op.
Eventueel wat tomatensaus of yoghurt met groene kruiden als lekkere saus erbij.